SOMMARÅNGEST


Jag vill ha sommarens början här igen. Jag vill ha alla varma och soliga dagar framför mig. Jag vill fortfarande att det ska gå mot ljusare tider. Jag vill fortfarande ha varma juni- och julikvällar. Jag vill kunna gå på fest i en kort klänning barbent och klackar. Jag vill slippa frysa. Jag vill vara i dalarna igen med min bästa vän. Jag vill ha den veckan då vi var där, för det är alltid lika underbart och skönt!!! Inget internet eller mottagning på mobilen. Snacka om semester! Man lever sina egna tider och kopplar av. Bara gå några meter och ta ett dopp i det varma men ändå svalkade vattnet som är perfekt när man hade solat så man skulle kunna grilla kött på huden. (Solkräm of course!!) 

Kvällen när det skulle bli juli satt jag i mitt fönster, hade fönstret vidöppet och lyssnade på Från och med du med Oskar Linnros. Kvällen var ljummen och allt var så ljust även fast klockan var elva! Jag hade ångest över att juni var slut, men tröstade mig själv med att HELA juli fans framför mig. Jag skulle göra så mycket som möjligt varje dag. Och det gjorde jag. Jag satt inte hemma en enda dag! Jag träffade alltid någon eller åkte iväg på saker. 1 juli startades med Grönalund med min pojkvän och en av mina allra äldsta och bästa vänner och hennes "pojkvän". Fatta vilken underbar dag?! Vädret var på topp. En av juli veckorna var jag i dalarna också med min BFF. Sen i juni var jag i Frankrike en vecka, det saknar jag med.

Jag kommer ihåg när jag satt på ett berg och kollade på solnedgången med en av mina närmsta och som alltid säger man "den här sommaren ska bli den bästa" blev den som jag tänkte mig? Hur ser den bästa sommaren ut?

Jag har ångest för på måndag börjar min pojkvän skolan så måste bli lite nostalgisk här... På måndag!?!?!? Han har inte ångest, men jag har åt honom och för alla andra. Jag har fortfarande 1 vecka och 6 dagar på mig att göra det här sommarlovet ännu bättre och minnesvärt, jag börjar redan imorgon då jag ska fira födelsedag! BFF fyller år och det kommer bli great. Hon blir byxmyndig! NICE

SLUT PÅ NOSTALGI


Bilden är från dalarna. Jag och BFF på den. Jag till höger.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0