ITS OFFICIAL

Det är höst nu. Jag har svårt att inse och vill ha det som det var. Jag vill ha varmt. Jag frös i tjocktröja ute idag mitt på dagen. Mycket illa.


I will miss you. Summer.


TODAY

Mini-shopping för nödvändiga grejer sedan blir det dans i en och halv timme!


Böcker

Tänkte beställa hem lite böcker. Bokmal som man är...ibland! Det är bra när man vill bli trött, rekommenderas starkt att lägga sig och läsa om man inte är trött men vill sova.


Har bara läst den i mitten och den var GRYMT BRAAA!!! Kunde inte slita mig ifrån den...så läskig också! Asyl måste man ju bara läsa då också eftersom den är boken nummer 2 till serien. Sen blondinbellas boksläpp sägs vara en succé och jag tror inget annat så måste läsa den med! Har författarporträtt (föredrag om en författare) om några månader i skolan och jag tänkte antingen ta Liza Marklund eller Stephanie Meyer. Måste vara väl förberedd! Vill ha mer MVG you know...


Uppe med tuppen


Har rensat min garderob på några mer plagg! Gör nog snart en till annons. Men de grejerna finns inte med här!

Jag är inte dyr?!  Kläderna är ju knappt använda? Kanske använda 1-2 gånger och då tänker inte jag sälja dom för typ 20 kronor när det kostade 200!? Alla mina priser är inklusive frakt också och den går ju på ca 50 kronor om inte mer, så det är ju inte jag som får alla pengar.

Nu låter magen så det är nog bäst jag äter.


GROWN UPS


Såg denna på bio idag med mina närmsta vänner! Hört att den var både bra och sådär från några men jag tycker den var awesome! Roliga skämt som alla skrattade till. Värd att se!
Sen blev det lite shopping. Dock inget till mig själv för det fanns en födelsedagspresent att inhandla! Köpte två ringar till min kära kusin och ska även beställa en liknande från samma ställe som jag visar HÄR.


Bio!

Nu blir det bio med girlsen. Shopping och lite ikea. Puss på det!

Outfit


Dagens.

Rafsade i pappas garderob och snodde hans jeansshorta! Gjorde den mindre och.... WOOOLLA!
Under har jag ett spetslinne från någon internetshop som jag inte minns... Byxorna är från VeroModa och halsbandet som knappt syns på bilden är från JC. Sen har jag lite ringar på min som inte är på på bilden... skäms.

Jaa jag det är mycket kläder jag har som jag köpt på random ställen!
Dagens att springa ut i gatan och hoppa på bussen vidare till skolan, sen vidare in till stan och kolla på bio med girlsen! Fan vilken great fredag!


Paketet



Ring köpt från Kimstore.blogg.se
49 kronor!


The second day

Kom nyss hem från skolan! Den här veckan är verkligen fördriva-tiden-vecka... Onödigt! Gossip girl jag behöver dig nu.

När jag kom hem blev jag glatt överraskad i brevlådan i alla fall!


Visar sen!


Armbandet högre upp!



En grej som inte är så populär...än hoppas jag! Tycker det är urballt. Ormarmband också, det är skiiitsnyggt! Köpte de här i guld och silver i Algeriet så jag har ingen aning om vart man får tag på sånna i Sverige... Men vad tycker ni? Något nytt snyggt eller fult?


THIS IS FUCKED UP

Jag har försökt att vara positiv till skolan nu men det här S U G E R! Jag är annars för förändringar, men där här är jag emot.

Tur att man har ett år kvar, endast. Hoppas det går fort.


BACK TO SCHOOL

Som sagt.

Sminkat mig, ska dra på lite kläder sen blir det att springa ut och ta bussen till skolan. Jaaag orkar inte...JO JAG SKA SE FRAMÅT.


Tomorrow

SER JAG FRAM EMOT... JAAAAAAAAA
Jag vet inte, jag försöker. Gått på samma skola länge och är trött på den, känner mig färdig. Men nu är det sista året!

Dagen har varit bra. Minigolf i solen. År sedan jag spelade det! Och det spelades med trevliga personer så mycket lyckat. Vid middagen hade jag ångest för det var SISTA SOMMARLOVSKVÄLLEN. SISTA?!?! Men allt har ju ett slut. ALLT. Även livet.

Nu ska jag lägga fram lite kläder inför morgondagen. Packa väskan och så. Ska springa in på posten efter skolan och posta lite grejer! Wooho kläder blir sålda!

KLÄÄÄÄÄDER



Ljusa jeans från TopShop
Stickad tröja från LaRedoute
Väska från random ställe i Frankrike


Moonless night



Målat naglarna och klätt på mig. Nu ska jag till min pojkvän.

Naglarna är målade i H&M:s svarta moonless night som den heter.
Gjorde det snabbt och slarvigt. Dumt gjort.


JAG LYCKADES

Jag gick upp tidigt!! I alla fall åtta! Åt en bra frukost och sedan joggade jag! Duktig som få...
Nu blir det duschen!


Bra dag!

Dagen blev toppen. Nu är mitt hår för äckligt för att visa hur det blev. Så visar imorgon.
Morgon dagens mål: Gå upp halv sju och jogga!!!!


Bort med solblekta sommartoppar!


Beställt klipptid. 16:00.

När jag var mindre ville jag ha slitet hår?!?!?! Jag tyckte det var snyggt... Ångrar det.
Jag ändrade mig en kväll när jag satt och kolla på Zac and Cody ljuva hotelliv på Disney Channel då London säger "OMG ett slitet hårstrå!!! EUUUUW"
Jag insåg att det var skitfult och skabbigt! Sen dess springer jag hos frisören mycket regelbundet och så fort jag ser ett slitet hårstrå hemma tar jag fram saxen. Mitt hår är INTE ALLS lika slitet som andras men jag vill att det ska vara välklippt från topp till huvud.

Klippte mig senast den 10 juni... För länge sen.


Städning

Städade en större del av huset! Jag får pengar för det, såklart. Det är toppen sett att få pengar!
Nu tänkte jag möta upp en nära vän och sen ska jag klippa mig! Ingen större förändring utan bort med lite slitet (HATAR SLITET HÅÅÅR, SKABB) sen klippa lite på luggen, så jag får snyggare mittbena. Sen blir det att få lite mer färg till skolan, det håller verkligen på att försvinna. Tur att vi ska boka resa till solen snart


Sommarlovets slut

      


Vecka 34 - Sommarlovets slut
Den här veckan börjar de flest skolan, även jag och det är dags att göra en sammanfattning av sommarlovet och gå vidare. Sätta nya mål i livet.
Jag lider av att sommarlovet snart är slut men jag är ändå jävligt taggad inför skolan!! Jag ska ha toppbetyg!
Nu har jag bara VG rakt igenom och jag ska få upp dom till MVG. JAG SKA LYCKAS!

Jag är en tjej som har mycket tidsångest och det har jag haft och skrivit det med, men nu ser jag fram emot hösten. Allt höstmode, skinnjackan och mer rutin i vardagen!

Det här var min sista sovmorgon på lovet. Jag skulle gå upp tidigt men DET GICK INTE! Vi kör på imorgon istället. Jag ska göra det här sista dagarna bäst istället för att deppa! För nej, jag ska inte deppa. Jag ska se framåt!

Jag har grejer inplanerat med de personer jag älskar mest. Min pojkvän och mina två bästa vänner. Då kan det inte bli dåliga dagar!


TIRED

Kom hem vid åtta igen och då blev det middag...som sagt oxfilé, potatis, tre olika såser osv!! Förätt också, gott men med så jag vet inte vad... Fryser gör jag också... Ska nog fixa mig inför sängen och lägga mig mig med datorn där eller kanske med en bok. Men först måste jag bädda rent!

Outfit


Så här ser jag ut idag! Och gjorde igår också typ, fast då i svarta shorts och klackar...

Svarta"jeans-tightsen" är från VeroModa och blusen är från H&M, men har tagit bort resoren på den i midjan som jag ogillade väldigt mycket... Sprättade den i all stress igår! Blev toppen.

Haha, spegeln är konstig jag tog kort i, ser ihop tryckt ut....


Boyfriend-day

Städat!!! Jag är sååå duktig!! Blir en dag med min pojkvän idag.
Middag ikväll: grillad oxfilé!


HEY

Delade säng inatt med min vän i en 90 säng... I alla fall vaknat för ett tag sen och åt massa frukost! Mums

Det blev kräftor och singstar igår med massa tjejsnack! Underbart


SKOR


Sprang in på DinSko och handlade dessa för några dagar sen. Hunnit använda dom en gång. 500 KRONOR.
Valde mellan svarta och denna beiga färg och ni ser ju vad det blev. Den här var mer annorlunda och jag vill vara annorlunda!! Sen ska jag ändå käpa sånna här fast svarta men då vill jag ha dom i läder.


Min badrock! Hihi


Jag har sytt den här SJÄLV! Är jag inte duktig?
Tog ett tag men den blev precis som jag ville, nöjd! Typ femte gången jag använder.
Rosa, me like it!


KRÄFTSKIVA

Dags att hoppa in i duschen och fixa hår och smink och välja ut någon dress man kan ha på sig inför kvällen, jag och mina vänner ska på kräftskiva!


IGÅR

Var jag på min första fotbollsmatch!!! Haha, vad gör man inte för pojkvännen. Kom en timme försent också, sorry but i'm busy också. Sen blev det att käka ute men en vän och pojkvän och hans kompis. Har magmuskler nu!! Det förklarar nog hur mycket jag skrattade igår, sen förstår föräldrar nu med att säga "NEJ, du ska sova hemma inatt" ÅH


SÄLJES

       
    
                                  


Här är allt i småbilder, klicka på dom för att se större!! Skorna har jag inte lagt ut i någon annons än men allt det andra finns i mer beskrivning med pris under: Säljes som du kommer till HÄR

Om ni är intresserade av något här är det bara att kommentera (lämna email!!!) sedan så mejlar jag er direkt. Ni kan såklart kommentera om skorna också, så kan jag mejla er pris, information och fler bilder om ni vill.


GLAMOURAMA




Sitter i min ensamhet och kollar på Glamourama som ni kanske fattat att jag kollar på. Bra tidsfördriv program men vad går det ut på? Whatever, har inget bättre för mig, ska fortsätta smutta på mitt heta te.


Trött och sur

Fjäsk. Jag hatar fjäsk!!! Idioter.


parents.....usch!!!!!

Bra fast ändå hemsk kväll! Usch.... Men hade kul ändå!! Hur lyckas man?


c0000000lt


Gillar mitt armband jag bär runt på just nu!! Köpt in Germany, kommer tyvärr inte ihåg butik och kostnad.
Aldrig använt det!


GIFT med hårt G



Smink!! Ögonskuggor ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Har ett annan block från Viva La Diva med typ hundra olika ögonskuggor! Love it
Kitten är köpt i Paris från Reserve Natural vet jag.


Princess


Köpte med mig en tårta på väg hem! Nu blir det fika


Nytt på


I ett hastig besked om resturang besök så fick jeansen sitta på sen igår, drog på mig ett ribbat linne som jag stoppade in och sen på med kavaj och ett halsband! BAM
Snygg skol outfit, funkar även till lite finare än vardags. Hade klackar till, gjorde det finare också. NYA SKOR!!

Jeansen är från Mango ...Nya
Linne JC
Kavaj H&M ....Ny
Halsband JC ....Ny
Skor DinSko ...Nya


love life

Nyss hem kommen. YES, äntligen gick jag upp tidigt!!!! Min vän skulle jobba så var tvungen att åka därifrån med henne vid nio så dä hälsade jag på min kära farmor och åt frukost där, nu är det dags för lunch på restarang! Livet leker, kvällen kommer bli great också.

AU REVOIR

Drar ut i skogen över natten till en friend, see ya in the morning!


Mina nya älsklings jeans


Efter ha sålt mina favoritjeans, så kallade det omtalande "parisjeansen" som jag köpte i förförra gången jag var där var det dags att köpa ett par nya favoriter i Paris när jag var där i Juni! Alla mina favoritplagg köper jag utomlands..är det inte underbart. Jag reser ganska mycket och shoppar då väldigt mycket så det är mycket kläder jag har som inga andra har här i Sverige. Jag har varit i Paris tre gånger och där hittar jag mest! Fast New York ligger ganska ligger tätt intill första platsen.

Hittade dom här jeansen för 399 tror jag inne på Mango!!! Jättebra kvalite!

Här är mina gamla favorit-jeans:

Älskar den blåa färgen, så jävla svår att hitta!!! Buhu
Tyvärr för små...
Dom är från Zara och köpte dom för 500.


Personliga mål

Jag har haft otroligt dålig kondition. I juni och juli ville jag jogga flera gånger men kom aldrig ut! Kan tänka mig att jag fastnade framför datorn istället. Men i början av augusti blev jag arg på mig själv så jag sa till mig själv "Om du inte går ut och joggar idag så ska jag inte handla ett par högklackade skor!!!" Och jag gick ut och joggade, men stretching innan och lite uppvärmning, jag brukar värma upp med lite hopprep.

Jag har massa rundor jag kan springa men just nu kör jag en runda på ca en kilometer som är perfekt i början. Jag går lite i början sen joggar jag tills det tar stopp för mina lungor. Jag känner att jag orkar lite till men mina lungor klarar det inte...? Jag har inte astma. Whatever, men för varje gång jag är ute och joggar så har jag mål att t.ex "Jag ska orka springa till den stenen idag" "Idag lite längre fram...till den stolpen!" Och idag orkade jag ända fram till ett hus ganska nära mitt. Nu är mitt nästa mål att jogga ända hem. Som belöning brände jag mig på en brännäsla! Sant, fast det var ingen belöning. Jag drack vatten. Nu ska jag ta en dusch, sen får vi besök av franskar! Au Revoir


Tragiskt och PATETISKT




Fattiga fjortisar


Gud vad jag stör mig på barn mellan 10 och typ 14!!! När man går i fyran, femman, sexan och SJUAN.... Visst man kan inte rå för det men i alla fall: Kroppen är opropotinelig, man försöker färga sitt hår hur som helst och man får feta utväxten. Man kan inte klä sig, man har ingen stil!! Man tycker att man är snygg men herregud vad ful du är! Dem kan inte fixa sitt hår heller, usch.  Man har ett par svarta tights och ett vitt linne nerdraget över ashlet som är lite småhåligt och en gina-tjocktröja, med det är det trasiga ballerinaskor, fejk-converse eller skopunkten-tygskor som gäller, sen en sidväska!! Åh jag spyr..... Eller så har man flera linnen och t-shirts över ashlet! Vi börjar med ett slitet vitt linne, sen ett svart OCH SIST MEN INTE MINST, ett blått såklart!! Eller varför inte lika gärna ett rött? Lika snyggt det! Och nu är dem collage-jackorna SÅ inne, man måste ju ha en sånn också!!! ....mmmMMMh

Haha, sen ska ju vissa ha lite uppmärksamhet och låtsat bli lesbiska eller varför inte gråta i skolan??? HA HA säger jag bara!
Sen ska man ju röka lite också, coolt coolt, verkligen! ....LÖSHÅRET!!! JÄVLAR....löshåret, glömde nästan!!!!! Sorry... och det är inte ens någon idé att dra upp sminket....

Aja, måste ju dra slutsatsen också att man måste gå igenom "fulåldern" och sen kan man inte råför vilken familj man föds i, för det är ju när man föds i fattiga familjer som man ser ut så här, stackars dem!!! Buhuuu.  White trash!

Min lilla höst-inköpslista



Svarta chinos har jag hittat ett par från Ellos som jag ska skicka efter, likaså sport-bh och halsdukar (en vit och en svart).
Boots hittade jag på DinSko, visar dom HÄR.
Hittat tre par jeans, två stycken från H&M och ett par från Mango som jag inte visat än... Älskar dom!
Spetslinne hittade jag till min vän N inne på BikBok, skitsnyggt! Fast det hör nog inte så mycket till hösten, eller?
Harembyxor hittade jag ett par rosa från Zara, som jag visar HÄR.
Skinnjacka som jag vill ha från Modekungen visar jag HÄR (visar även min nuvarande skinnjacka som är TILL SALU).
Vinterjacka funderar jag på att investera i en boomerang.
Boyfriendfit-jeans tycker jag är coolt, men vet fortfarande inte om jag vill ha än, får fundera lite till. Gillar dom från Gina Tricot.


Mer tillkommer väl så småningom, annars känns det som jag är ganska förberedd till våra mörkare dagar!


Dags att fixa sömntider!

Nu har det vart sommar i några månader här och man vänder på sömntiderna, somnar tre och vaknar tolv... I alla fall jag och många av mina vänner. Det är härligt men också väldigt jobbigt att vända tillbaka nu till skolan! Jag har försökt i en halv vecka nu att gå och lägga mig tidigare somna tidigare, men det går inte! Inatt somnade jag fyra och vaknade nu... Jag hade alarmet på tio men jag somnar om HELA tiden! För bästa sättet att vända om är att gå upp tidigt på morgonen när man somnade sent, så man är extra trött på kvällen sen.

Jag vill verkligen inte ha dåliga sömnvanor till hösten, när jag går i skolan. Jag har haft det i ungefär tre år tillbaka och det är så jobbigt att sitta på lektionerna och man knappt kan hålla ögonen öppna. Man hör inte vad läraren säger och man hamnar efter. Till hösten ska jag skärpa mig!!


Dags för en ny...



Gillar denna mycket!!! Vill byta ut min nu. Inte använt den så mycket, bara blivit så. Ska snart lägga upp den på bloggshopen tillsammans med lite skor och så + det jag inte fått sålt än! Men börjar så här så länge.

 HÄR kan ni kika in det som jag har till salu. Nämligen rensat min garderob. Och allt det som finns uppe är i mycket gott skick och finns kvar! Om det inte texten är överstryken.

Skinnjackan ovanför är från MODEKUNGEN och kostar 849SEK, finns även en annan svart i nästan samma model som jag gillar också, det är bara lite mer nitar på den... men jag är inte direkt någon "nit-tjej" så blir nog denna, endast en 50-lapp extra än den andra.

Här är min skinnjacka som hänger hemma hos mig nu! (Inte använd många gånger)


Storlek: 36 (S)
Märke: Divided
Pris: 300:-

Två ytterfickor och en innerficka. Med luva och söta små puffärmar. Svart.
Om ni vill ha bilder när den sitter på så skickar jag det, lämna bara email när ni kommenterar så kontaktar jag er omedelbart!!!
Frakten kommer gå på ca 50-70 kronor.


NYTT



Jag letade efter sådant halsband fast kort med hittade bara ett lång och det såg så tomt ut då! Så jag gjorde det kortare och satte kejdan som skulle gå runt halsen bland de andra...smart!! Ska nog göra det ännu lite kortare.

JC
 79 SEK?


Life has to move on, right?

Det känns att sommarlovet är på väg mot sitt slut. Sommar 2010. Jag kommer sakna alla dagar som man går och lägger sig när man vill och upp när FAN man vill. Jag börjar skolan den 25:e men jag håller ändå på och försöker få ordning på mina sömntider...

Vädret är dåligt idag igen och då är det extra deppigt! Men man behöver nog få lite ordning i sitt liv igen. Min pojkvän börjar skolan imorgon så mitt sommarlov kommer redan förändras... Men därför ska vi spendera den här sista dagen tillsammans!

LÖKIGT




Femton års-firande igår! Tjejmiddag då, mycket trevligt. Vaknade upp bredvid J och sedan i dagens hetta förflyttade vi oss hem till J från mig. Vi skulle dra till thevoice med ett gäng och jag tog med mig jeans..jeans...JEANS?!?!?! JA JEANS!!!! Det har varit så j*vla varmt hela dagen men som tur har jag en ängel till vän, så fick låna ett par kort shorts. Vi åkte in till stan, gick i lite affärer, åt och sedan ställde vi oss. Vi stog två meter från scenen, ja jättebra plats...MEN...det var så vidrigt äckligt svettigt varmt!!! Man kunde inte andas och det var så otroligt mycket människor iår. Dom sprutade vatten över publiken och man var tacksam av det lilla man fick på sig. Och shit vad törstig man blev!? Och svettig!!! Jag var svettig på benen så det typ rann? Hur jävla mysigt liksom? Men min tröja stank inte och var inte genom blöt som vissa andra....

Sen finns det ju personer som är väldigt jobbiga "ey, flytta vi ska fram!!!!" så knuffar dom och trycker på så man ungefär kvävs.

Vi köpte dricka och tog oss till vår hemstad. När vi var framme gick vi till närmaste brygga och slet av oss kläderna till BH och trosor och hoppade i!! Spontant och bra! Inga ombytes kläder eller handukar.  Det var så härligt och rent ut sagt LJUVLIGT i vattnet! Och det var så mörkt och läskigt men ändå så kul! Sen drog vi på oss kläderna och vandrade vidare. Vi var 4 tjejer och två killar. Tack för dagen guys! Love to them

The voice '10 som stående vid scenen får 1 av 10....


Good morning sunshines!

Rensat mer kläder! Gjorde det klockan två... Nu ska jag få i mig lite frukost sen blir det att möta upp en annan vän som jag ska hjälpa köpa present till min BFF, så möter J upp oss och då ska vi köpa nått för att vara utklädda!

Undrar hur det kommer gå idag då.. att fylla femton på fredagen den 13:onde!?


Testar: VAXA BENEN




Gjorde inte lika ont som förväntat men jag blev grymt besviken på att vaxa benen!!! När min vän drog bort sin remsa följde hennes solbränna med!?!?!??! och jag hade fan en halv cm hår på benen och det blev massa kvar! Vi värmde och allt sånt och följde instruktioner. En STOR diss till veet's vaxremsor!

FÅR 2 AV 10


Joggning på G

Nu blir det att dra på sig joggingskorna och ut och springa lite. Lämnar hörlurarna hemma. Det är så skönt när det är tyst ibland och man bara lyssnar på naturen!

CIAO


SOMMARÅNGEST


Jag vill ha sommarens början här igen. Jag vill ha alla varma och soliga dagar framför mig. Jag vill fortfarande att det ska gå mot ljusare tider. Jag vill fortfarande ha varma juni- och julikvällar. Jag vill kunna gå på fest i en kort klänning barbent och klackar. Jag vill slippa frysa. Jag vill vara i dalarna igen med min bästa vän. Jag vill ha den veckan då vi var där, för det är alltid lika underbart och skönt!!! Inget internet eller mottagning på mobilen. Snacka om semester! Man lever sina egna tider och kopplar av. Bara gå några meter och ta ett dopp i det varma men ändå svalkade vattnet som är perfekt när man hade solat så man skulle kunna grilla kött på huden. (Solkräm of course!!) 

Kvällen när det skulle bli juli satt jag i mitt fönster, hade fönstret vidöppet och lyssnade på Från och med du med Oskar Linnros. Kvällen var ljummen och allt var så ljust även fast klockan var elva! Jag hade ångest över att juni var slut, men tröstade mig själv med att HELA juli fans framför mig. Jag skulle göra så mycket som möjligt varje dag. Och det gjorde jag. Jag satt inte hemma en enda dag! Jag träffade alltid någon eller åkte iväg på saker. 1 juli startades med Grönalund med min pojkvän och en av mina allra äldsta och bästa vänner och hennes "pojkvän". Fatta vilken underbar dag?! Vädret var på topp. En av juli veckorna var jag i dalarna också med min BFF. Sen i juni var jag i Frankrike en vecka, det saknar jag med.

Jag kommer ihåg när jag satt på ett berg och kollade på solnedgången med en av mina närmsta och som alltid säger man "den här sommaren ska bli den bästa" blev den som jag tänkte mig? Hur ser den bästa sommaren ut?

Jag har ångest för på måndag börjar min pojkvän skolan så måste bli lite nostalgisk här... På måndag!?!?!? Han har inte ångest, men jag har åt honom och för alla andra. Jag har fortfarande 1 vecka och 6 dagar på mig att göra det här sommarlovet ännu bättre och minnesvärt, jag börjar redan imorgon då jag ska fira födelsedag! BFF fyller år och det kommer bli great. Hon blir byxmyndig! NICE

SLUT PÅ NOSTALGI


Bilden är från dalarna. Jag och BFF på den. Jag till höger.


TODAY

NU BLIR DET LUNCH HOS MRS. GRANDMA SEN BLIR DET ATT LETA FRAM NÅTT ATT KLÄ UT SIG TILL EN TJEJMIDDAG IMORGON.

Shopping-outfiten



Stilren och skön shopping-outfit! Till detta hade jag ett par bekväma ingågna beiga converse och en brun väska på sidan och en jävla massa påsar i handen. Jag har jätteont i armen idag!!!! Just av att ha burit dem. Det blev lite tyngre med den feta ringen på fingret också...

Ha ha ha ha, det här är patetiskt!!! När jag tänker efter vad jag har på mig är allt från H&M! Till och med nagellacket! Och så ligger det två H&Mpåsar bredvid mig.... ha ha ha
Men okej... allt förutom ringen som är från Gina Tricot. Shortsen kan man inte hitta i affären för dom har jag gjort en makeover på. Behövde förändring och det var dom enda jeansshortsen jag kunde ha och som jag ägde och jag gillade inte dom men nu gör jag!

(Det jag hade på mig idag är inte värt att visa, har i princip legat i en säng och myst hela dagen så då var det killens mjukisbyxor som gällde!)


Dålig uppdatering...

Går dagen var min förklaring att jag varit i STHLM HELA dagen. Och idag är min förklaring att jag tillbringat hela dagen med min pojkvän. Underbar kille. Bråket skrattade vi åt.


NYTT I GARDEROBEN



En kortare kavaj behövdes!! Hittade den på H&M för 199 kronor? Vad fan är 199 kronor?!?!?! INGENTING TYCKER JAG
Riktigt nöjd är jag.

Och som ni ser i bakgrunden har jag shoppat mer...bland annat skor!! Och jeans...älskar jeans! Det bästa och bland det snyggaste och sexigaste som finns. Tighta eller Ginas boyfriend fit jeans. Äger tyvärr inga boyfriend jeans men skulle sitta förbannat fint att göra det.


STHLM

Försov mig imorse och varit borta hela dagen. Det blev massa shopping och sedan en sväng till UNG08 för att kolla BFF som dansade på scenen!!! Dagen har förövrigt tillbringats med J. Och kvällen blev mest att cykla omkring förvirrade på vart vi skulle. Det skulle blivit fest men det sluta med småbråk med pojkvännen och vi vände hemåt i dörrhålet istället för att gå in. Hellre dra hem eller gå in där kändes det som. Killar.....
Kvällsmortion har jag i alla fall fått!


Dagen var i alla fall GREAT


VÄRLDENS BÄSTA LÅTAR


ONEREPUBLIC GÖR VÄRLDENS BÄSTA LÅTAR!
Jag har lyssnat på precis alla, tröttnar efter nån månad sen lyssnar jag på dem igen efter ett tag!.Alla har så bra texter (lyssnar alltid på texten!) och bra beat och låtarna är oftast så djupa som får en att tänka. Man tänker på minnen runt den tiden då man lyssnade på den låten som mest. På spotify har kära OneRepublic en egen spellista hos mig som jag klickar mig in på mer än en gång om dagen, och där har jag min egen ordning på låtarna. Första låten som jag lyssnade på dom med var...APOLOGIZE, riktig favorit! Väntar på en konsert i Stockholm? Hallå när kommer ni?

Min topplista bland deras låtar:
Secrets
Good Life
Come home
Say (all i need)
All the right moves
Fear
Marchin on
Goodbye, aparhy
Tyrant
Dreaming out loud
All we are
Mercy
Stop and stare
.............OSV, alla är ju bra! ♥


KLICKA HÄR, THIS IS GREAT


Good morning sunshines!

Idag blir det en hemmadag. Jag ska städa mer och putsa fönster. Nejnejnej, jag gör det inte gratis!!! Gör ju det för pengarna. Gillar att tjäna dom på egen hand och sen vill jag få ihop lite på det jag säljer. Imorgon blir det nämligen shoppa igen! My gosh vad det är underbart. Men vad är det man brinner för? Asså kläder egentligen? Vem fan bryr sig? Vad är det roliga med det?!?!?! Jag älskar kläder men ändå tänker jag så ibland. Fast tänk om jag började klä mig helt fult och konstigt... Jag skulle nog förlora en hel del kompisar. Haha på så sätt får man ju se vilka som är äkta och falska! Fast skulle aldrig kunna sluta shoppa. Det är ett beroende. Mångas hobby.



Hallå?! Varför se så tom ut? Jo jusste, allt ligger utanför. Det som används i alla fall just nu.
Ser ni hur tomt det är på min byxhylla (i vänstra hörnet högst upp)(lite ligger utanför här) men det mesta har jag rensat och det är det som ska säljas. Hatar att äga saker som inte används. Det ska liksom bara bort!


NY STIL

Jag vill bli mer classic! Mer blondinbella stil! Eller mer eget! Köpa mina kläder på annorlunda ställen...fast idag köper jag mycket kläder och gör sedan om dom som jag vill! Har gjort om massa kläder...synd att jag inte tagit bilder på hur dom såg ut innan, om ni tyckte dom blev fulare eller snyggare.

Jag ska i alla fall göra en kategori "Jag syr" eller något liknade! Älskar det!


check it out



Älskade sommarskor. Inte hunnit använda...ÄN VA? Säg inte att den är över?
Älskar att dom är beiga och det är bästa är att jag köpte dom i Frankrike i någon random-butik så inget annan har dom! UNDERBART
999:-


BOYFRIEND

Idag ska jag spendera lite tid med mig pojkvän! Inget vidare väder så det blir nog att vara hemma hos mig och kolla på en film eller två. Först ska jag gå upp och äta frukost, sedan städa mitt rum som det ligger kläder överallt i. Sen ska jag ordna med kläderna la ut, alltså göra vissa till paket! Kul att några är intresserade. Allt är i så bra skick så varför vara oanvänt. Bara kommentera om ni vill ha något, så gör vi upp affären så fort som möjligt.

Köpte ett par fina skor för ett tag som inte kommit till användning för vädret är som det är och vart är alla fester nuförtiden?!?!?
Visar er skorna snart.

SEX AND THE CITY

2
Filmerna är så great! Tyvärr är jag nog lite för ung för att ha följt serien men kanske ska investera i den snart...

Vad gör jag fortfarande uppe?!?!? Det här är inte bra. Nog med att det surrar runt ett dussin nattfjärilar som irriterar mig och jag inte kan sova, så är jag avundsjuk på Carrie och hennes girls semester i Abi Dabu eller vad det nu hette..... Jag behöver mer sol och hav! Jag behöver en utlandssemsester, jag behöver min tredje utlandssemester för iår!
Good night ladies and gentlemens


Nöjd med dagens insats!

Idag har jag bara hunnit med ett inlägg...inte undra på det! Gud vad jobbigt det var att riva i garderoben efter saker som inte blir använda, dra på alla och fota dom....blev typ svettig! Men det var kul också! Är riktigt nöjd. Använder inget längre av det jag la upp.


Kommer säkert komma upp flera saker på bloggen som är till salu, t.ex en skinnjacka jag inte vill ha längre! Och massa koftor, bh:ar osv.

Men vi börjar så här!
Nu blir det att borsta tänderna, lägga sig till kojs och kolla på Gossip Girl tills man somnar.


En bild från kvällens promenad, efter regn kommer sol!


Kvällens look


Linne och shorts från H&M
(Shortsen är omgjorda)

Armband från Lindex
Klackar till detta


WITH GRANDMA



Gillar bilden, speciellt ljuset!

Har nyss varit på resturang med min kära Farmor. Nu blir det fika hos mig. See ya


Ursnygga!!!!

Köpte ett par höstboots nyss från DinSko, så jävla snygga! Så speciella. Kommer nog vara den ända på min skola som har sådana eftersom alla småglin springer runt i tights med ett vitt håligt linne över arslet och någon Gina-tjocktröja på det, tillsammans med ett par fejk-converse eller skopunkten-tygskor! Vi får inte glömma sidväskan på det...
Är det inte tragiskt!?!?! Men så blir det när man är fattig och inte kan klä sig...



DinSko 499SEK


LYCKLIG


Thank god for the sun!
Äntligen tittade solen fram och jag fick en bättring på min bränna, behövdes. Jag gillar inte solarium. Eftersom det är farligt, men ändå solar jag ibland, som många andra! Människor kan vara bra dumma ibland, som när man röker...och dricker...men jag är inte bättre själv!

Nu ska jag hitta nått att ha på mig för kvällen!


Ska bara...

Ska bara slänga in och visa vad jag handlade för några dagar sen. En ny mascara! Har kört med Maybelline The Falsies, både den gula och lila länge... Men nu ville jag ha nått nytt och aldrig testat den här så:


Loreals Extra Volume
119SEK på H&M


Ut på sjön

Blir en tripp med båten idag och lite sol på huden min, eftersom den tittar fram!!
Rafsade bland sommarlinnena och drog på mig något enkelt men sommrigt



Linnet är från H&M, Shortsen och sandalerna från LaRedoute


BREAKFAST


Bästa frukosten. Krabelurer!!!! Så gooooooooott
Är proffs på att göra det också, så enkelt!
Säg till om ni vill ha recept så lägger jag ut det.


PROFFS

Medan jag stressade till bion förut så hann jag in på ett H&M och köpa torrschampoo! Great. Mitt var slut för längesen. Tyvärr blev det ett från PROFFS som inte är lika bra som mitt vanliga. Förut har jag använt mig av ett som heter Toni & Guy, men det här får duga. Försöker inte tvätta mitt hår så ofta för det blir slitet, därför använder jag mig av torrschampoo. HATAR SLITET HÅR! EUW



40SEK på H&M


P.S. Visar skorna som jag köpte förut imorgon! Godnatt


XOXO

Så jävla skönt att jogga! Ha ha gör det i smyg... Alla mina vänner + min boyfriend tror jag bara sitter inne, men så är det inte.



Som ni märkt på bilden och rubriken så nu blir det en dusch, en kopp med te och några avsnitt med Gossip Girl!
Älskar Gossip Girl! Inte gjort det förut, för har inte följt det så mycket när det gick på tv. Men en dag när jag hade tråkigt tankade jag ner säsong 1 och nu är jag faaaast, är nu på säsong 3. Sen får jag börja följa 4:an i höst.

Jag är avundsjuk på deras liv! Vill leva som dom, med så mycket pengar osv. Det låter blondt blablabla. Fast man får väl leva upp till sin hårfärg? Eller är den blond? Eller brun? Who knows...
 I alla fall blir jag inspirerad av dom, deras kläder.


NU

Stretching. Joggning. Stretching. Musiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic
Hörs om timme!


Beställning på G



Sugen på att beställa. Åh vilken shoppingfreak jag är! Men vem är inte det...
Men ser inte min beställning väldigt svart ut? Heeey winter color


i am hotter than you



Såg den nyss på bio. Jake is right, his so much hotter than Edward!
Jag tyckte Edward var sååååå snygg förut...avgudade honom. Tycker inte samma idag i alla fall.

Filmen var som förväntat. Visste redan vad som skulle hända, eftersom jag läst alla böcker...


show you later

Höstbootsen är inköpta



Bubbel. Bad. Ansiktsmasker. Hårinpackning. Fila fötter. Scrub. Det var min kväll. Härligt! Blev att cykla mycket också igår kväll för att få tag i det vi ville ha.

Mat lagade vi också. Kollade på The Last Song sen också. Bra men seg, fast sevärd.


Look of today


Brillor vart finns inte dom? Tröja LaRedoute Shorts Omgjorda av mig, men köpta på H&M barn-avdelning
Halsband H&M


SPAKVÄLL

Det blir att dra vidare till min närmaste käraste vänner J&N för en spa-fixa-hår&tånaglar-snackaskit kväll. Underbart med andra ord. Joggingtur innan kanske. Men först packa en nödvändig väska med grejer för en övernattning och den väskan ska först och främst innehålla ett bankomatkort för godis och hårinpackning ska inhandlas! Peace


ÅNGEST

Jag har för det mesta tyckt det var vart skönt att inte ha blogg...men ibland behöver jag nått att skriva av mig på!

Underbara sommar, som går så fort! Det känns som om hösten är på väg men det är ju bara fjärde augusti! Det är kallt på kvällarna och jag badar inte längre, det var evigheter sen jag solade ute. Tiden går så fort! Varför?!?!?! Jag får ångest som fan.

Senast



Rosa harembyxor hittades inne på Zara på REAN för 59 sek

Kommer nog dras på till en slapp dag i skolan, hemma eller till dansen.

Matchas till?
Hemma: Whaatever
Skolan: Cool topp, converse
Dansen: Stor tröja till och kanske knästrumpor, converse


Patetiskt

Jag har bloggat förut. Men på den här bloggen kommer jag vara anonym. Varför inte? Jag funderar och tänker mycket, oroar mig en del. Internet är huuuge och allt finns kvar det man lägger upp. Tänk om man ångrar någon bild som man la upp i tonåren och sedan kommer den ifatt än när man blir äldre?

Men de kommer så klart inte vara en blogg utan bilder! Gud nej. Det är så tråkigt! Bara en blogg som jag beskär bilden nedanför ögonen, eller gör det suddig över ansiktet, eller sätter en fet svart rektangel där. Great. Nu kör vi.


Så någonting så här alltså...


RSS 2.0